sterk op het werk in roerige tijden

Ongewenste en onverwachte gebeurtenissen kunnen een medewerker flink uit balans brengen. Dit kunnen gebeurtenissen op het werk zijn, maar ook in de privé sfeer. Denk hierbij aan een organisatieverandering, een scheiding of gezondheidsklachten. Maar ook veranderingen zoals een ander takenpakket of een nieuwe baas, de geboorte van een kind of een verhuizing kan een grote wissel op iemand trekken. Het lukt de ene medewerker beter dan de ander om met zulke veranderingen om te gaan.

In samenwerking met Sprankel & Co bied ik organisaties op maat gemaakte programma's en trainingen aan om de veerkracht, vitaliteit en weerbaarheid van medewerkers te vergroten. Met name in tijden van (organisatie)verandering kan zo'n programma of training bijdragen aan het behouden van de inzet, de tevredenheid en de productiviteit van medewerkers. Daarnaast zorgt een dergelijk programma voor een vermindering van stress, een verlaging van (ongewenst) verloop en een daling van het verzuim.

Afhankelijk van de vraag, kan dit een inhouse training zijn voor leidinggevenden of een groep medewerkers. Maar ook bijvoorbeeld een teamprogramma dat door de organisatie zelf wordt uitgevoerd. In alle gevallen worden bewezen concepten uit de positieve psychologie vertaald naar eenvoudige en praktisch toepasbare principes in de werkpraktijk.

Training "Sterk op het Werk in roerige tijden":
Na het doorlopen van deze training zijn medewerkers beter in staat om om te gaan met (ongewenste) veranderingen. Zij ervaren meer grip op situaties en hebben ontdekt waarop zij wel invloed hebben. Deze training gaat over denkpatronen, waarden, emoties en persoonlijk leiderschap. De training is opgebouwd uit vier bijeenkomsten in drie maanden tijd en een terugkomdag. Er vinden tussentijds twee individuele coachingsgesprekken plaats en er worden verschillende suggesties voor aanvullende oefeningen en opdrachten gegeven.

Klik hier voor meer informatie. De training is voor organisaties ook beschikbaar als in-company variant of als individueel coachingstraject.

Neem voor meer informatie over data of een prijsopgave contact op.

Alle rechten Cosima advies. Webdesign Trigona webdesign